Logo Bistro Verjus

LUNCH / DINER / A LA CARTE

Aangezien we met ons 2 het restaurant runnen en alles vers bereid wordt is de keuze van de gerechten beperkt. We bieden ’s middags een lunch en een beperkte a la carte. ’s avonds een diner en een beperkte a la carte. 

Als lunch heb je de keuze tussen 

Hapje + VH + HG aan 35€

of Hapje + HG + Dessert aan 35€

of A la carte

Lunch 

– Hapje van het huis

– Tartaar Piemontaise. Roodlof

– Duroc Dolive haasje. Lentegroenten

– Versgedraaid vanilleijs. Aardbei

A La Carte

– Gerijpte entrecote Holstein, Pepersaus, Kropsla, Lookaardappel 39€

– Op vel gebakken tarbotfilet, Beurre blanc. Aardappelpuree 39€

– Alle gerechten van het menu zijn afzonderlijk a la carte te verkrijgen


Als diner heb je de keuze tussen een 4- of 5-gangenmenu of a la carte

Hapje + 4 gangen aan 60€

of Hapje + 5 gangen aan 75€

of A la carte

Op vrijdagavond en zaterdagavond serveren we enkel 4 of 5 gangen

Diner

– Hapje van het huis

– Buffelmozzarella. Tomaat. Noordzeegarnaal

– Zwarte heilbot. Erwt. Asperge

– * Pasta ossobuco. Truffeljus. Secreto Rubia Gallega.

– Kalfshaas. Gefermenteerde wortel. Dukkah

– Aardbei. Mascarpone. Yoghurt

A La Carte

– Gerijpte entrecote Holstein, Pepersaus, Kropsla, Lookaardappel 39€

– Op vel gebakken tarbotfilet, Beurre blanc. Aardappelpuree 39€

– Alle gerechten van het menu zijn afzonderlijk a la carte te verkrijgen


Allergieën, zwangerschap, … vragen wij op voorhand mee te delen. Helaas kunnen wij niet rekening houden met alle wensen. We doen ons uiterste best om tegemoet te komen maar ze mogen niet te ingrijpend zijn voor het menu of voor de signatuur van de keuken, veganistisch is niet mogelijk bij ons. 

Wijzigingen aan het menu zijn bespreekbaar, mogelijks mits supplement