Over Verjus

Verjus, gesproken “verjuu” komt van het Franse ‘jus vert’ en is het groene sap van onrijpe druiven. Verjus is een hippe smaakmaker met een verleden: het zure sap van onrijpe druiven wordt al sinds de oudheid gebruikt om gerechten op te frissen. Je komt het tegen in middeleeuwse recepten als ‘zuurtje’ in een gerecht, net als azijn en wijn. Verjus werd nog tot in de zeventiende eeuw en zelfs later gebruikt.

Restaurant Verjus staat voor in een leuke ongedwongen sfeer genieten van het moment, de omgeving, het gezelschap, het menu en de bediening.

Restaurant Verjus betekent lekker eten en we bieden er altijd iets meer bij: gezelligheid, rust en kwaliteit. Kom in ons restaurant genieten van de harmonieuze, gemoedelijke sfeer. Een warm onthaal waarbij je je welkom voelt, een comfortabele fauteuil voor je aperitief of cocktail, alles met toewijding geserveerd en dat proef je.

Geniet van onze bewust eenvoudige en vooral eerlijke, verse keuken met eerbied voor het product en de seizoenen. We werken alleen met kwalitatieve ingrediënten en verwerken die zo puur mogelijk. De keuze van het ingrediënt hangt nauw samen met het seizoen en het aanbod van de lokale leverancier

We willen het waard zijn dat je telkens opnieuw bij ons komt eten. Daar mag je gerust een punt van maken, wij doen dat ook.

Altijd welkom! Steven en Tiffany